Patronul Ingerilor Galbeni, 12 ani de inchisoare pentru viol si corupere sexuala a minorilor

Pedeapsa exemplară dată de judecătorii Curții de Apel Timișoara fostului patron al Îngerilor Galbeni, Răzvan Nedelcu. Acesta a fost condamnat la 12 ani de închisoare și plata a 30.000 de euro, după ce a fost găsit vinovat de viol și corupere sexuală a minorilor.

Magistrații Curții de Apel Timișoara l-au condamnat, la finele săptămânii trecute, pe Răzvan Nedelcu la 12 ani de închisoare cu executare.

„Prin sentința penală nr. 1313/2018 din data de 22.06.2018, pronunțată de Judecătoria Arad, definitivă prin decizia penală nr. 1111/2018 din data de 11.10.2018, pronunțată de Curtea de Apel Timișoara, s-au hotărât următoarele:
-condamnă pe inculpatul Nedelcu Răzvan Sorin la pedeapsa rezultantă de 12 ani închisoare (pedeapsă principală) și interzice, atât pe perioada executării pedepsei principale, cât și pe o perioadă de 5 ani după executarea pedepsei principale, exercitarea drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice,de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, de a fi tutore sau curator (pedepse complementare și accesorii), pentru săvârșirea infracțiunilor de viol (persoană vătămată D.A.N), corupere sexuală a minorilor (2 infracțiuni – persoane vătămate C.D.A., V.A.A), precum și a unei participații improprii la infracțiunea de viol (persoană vătămată V.A.A.)”, se arată într-un comunicat al Curții de Apel Timișoara.

Totodată, prin sentință Răzvan Nedelcu este obligat să ofere probe biologice pentru introducerea lor în Sistemul Național de Date Genetice Judiciare și să achite, împreună cu amanta sa care l-a ajutat să racoleze minorele, 30.000 de euro despăgubiri.

„(…) dispune prelevarea de probe biologice de la inculpatul Nedelcu Răzvan-Sorin, în vederea introducerii profilului genetic al acestuia în Sistemul Național de Date Genetice Judiciare; admite acțiunea civilă exercitată din oficiu de procuror și obligă pe inculpatul Nedelcu Răzvan Sorin, în solidar cu inculpata Maltring Carla Bianca (obligată anterior prin sentința penală nr. 678/2017 pronunțată de Judecătoria Arad), să achite părţilor civile minore D.A.N., C.D.A. și V.A.A. sumele de câte 10.000 Euro pentru fiecare parte civilă minoră; obligă inculpatul Nedelcu Răzvan Sorin la plata sumei totale de 3100 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de către stat, corespunzătoare urmăririi penale și celor două faze procesuale ale judecării cauzei;menține măsurile asigurătorii luate prin încheierea din data de 21.10.2016, în dosarul nr. 15040/55/2016*/a3”, se mai arată în sentința dată de magistrații Curții de Apel Timișoara.

Acesta este doar unul din dosarele în care este judecat Răzvan Nedelcu, fostul patron al celebrei firme Îngerii Galbeni. În acest caz, el a fost acuzat că a agresat sexual mai multe fetițe cu vârste cuprinse între 9 și 11 ani. El a devenit celebru în Timișoara după ce a început să blocheze mașini în parcările unor magazine din oraș, solicitând apoi sume exorbitante pentru deblocarea roților.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.