Patru hoti din gruparea Vinga prinsi in timp ce furau un portofel

Patru hoți din celebra grupare Vinga au fost prinși de polițiștii locali în Piața 700 din Timișoara imediat după ce au furat un portofel în care se aflau 800 de lei din geanta unei femei.

Incidentul a avut loc miercuri seara, în jurul orei 20.30, în timp ce victima cobora din tramvai. După metoda cunoscută, cei patru au înconjurat-o și au reușit să îi fure portofelul în care se aflau 800 de lei și acte personale. Ei au fost însă observați de ceilalți călători, iar scandalul a ajuns și la urechile unei patrule a Poliției Locale care se afla în zonă.

„Imediat, polițiștii locali i-au reținut pe cei patru, trei femei și un bărbat, pentru a-i identifica, stabilind că se numesc, B.D., de 24 de ani, din Timișoara, T.S., de 28 de ani, din Vinga – Arad, V.A., de 21 de ani, tot din Vinga – Arad, și C.A., de 23 de ani, din Timișoara. Persoana păgubită, o femeie de 53 de ani, cu domiciliul în Sălaj, a declarat că a simțit când cei patru i-au sustras portofelul cu suma de 800 de lei și acte personale în timp ce cobora din tramvai la stația din Piața 700”, au transmis polițiștii locali.

Cei patru suspecți au fost predați pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt la Secția 1 Poliție.

„Reamintim populației să aibă grijă de bunurile personale în această perioadă de sărbători, când mijloacele de transport în comun sunt deosebit de aglomerate, iar hoții sunt tentați să sustragă bunuri de la cetățeni. De altfel, pentru a preveni astfel de fapte, polițiștii locali împreună cu jandarmii de la IJJ Timiș acționează pe mijloacele de transport în comun din municipiul Timișoara. Pe lângă furtul constatat în Piața 700, patrulele mixte au mai aplicat în stațiile mijloacelor de transport în comun și în tramvaie un număr de 10 sancțiuni contravenționale pentru încălcări ale legislației referitoare la ordinea și liniștea publică. Acțiunile continuă și în perioada următoare”, au mai transmis polițiștii locali.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.