Patru masini avariate, la distanta de cateva secunde, in Calea Lugojului din Timisoara

Accidente petrecute pe fondul neatenției în același loc și la distanță de numai câteva secunde, în Calea Lugojului din Timișoara. Patru mașini au fost avariate, după ce două dintre ele s-au ciocnit, iar șoferul celei de-a treia a schimbat banda fără să se asigure, pentru a evita accidentul, și a fost lovit la rândul lui.

Accidentul s-a petrecut luni dimineață în Calea Lugojului din Timișoara, în apropiere de sensul giratoriu care duce la aeroport. Conducătorul unui autoturism Lexus circula spre ieșirea din oraș, iar la un moment dat a lovit un BMW parcat neregulamentar, spun polițiștii, pe marginea drumului.

La câteva secunde de la impact, un alt șofer care circula pe aceeași direcție de mers la volanul unui Volkswagen, și care a văzut impactul, a trecut de pe banda întâi pe banda a doua, pentru a ocoli locul accidentului. Nu s-a asigurat însă și a intrat în coliziune cu un alt autoturism Volkswagen al cărui șofer circula regulamentar pe aceeași direcție de mers.

Din fericire nici o persoană nu a fost rănită în urma impactului, iar cele două accidente s-au soldat numai cu pagube materiale.

sursa: tion.ro

foto: arhiva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *