Patru medalii de bronz pentru judokanii lugojeni, la Cupa Severinului

Secția de judo a Clubului Sportiv Școlar Lugoj și-a adăugat la vitrina cu trofee patru medalii cucerite la Cupa Severinului, organizată în perioada 25-27 ianuarie și rezervată nivelurilor de vârstă U13, U15, U18, U21, U23.

Prestigioasa competiție de judo pentru tineret, cu participare internațională, a ajuns în acest an la ediția cu numărul opt.

La eveniment au luat parte un număr impresionant de sportivi: peste 500. Întrecerile de pe tatami s-au desfășurat în Sala Polivalentă din Drobeta Turnu-Severin.

CSȘ Lugoj a participat cu o delegație de șase sportivi, care au luptat la trei categorii de vârstă:  Izabela Lupulescu la U13, Selena Moisescu, Ana-Maria Popovici și Alexandru Lupulescu la U15, Ioan Dzitac și Flavius Lungu la U18.

“A fost primul nostru concurs din acest an. Patru dintre sportivii deplasați, de la CSȘ Lugoj au urcat pe podium. Toți au luat medalii de bronz. Izabela Lupulescu, la 36 kg, U13, Selena Moisescu, la 48 kg, U 15, Alexandru Lupulescu, la 50 de kg, U15 și Ana-Maria Popovici, la 48 kg, U 18. Felicitări pentru rezultate și sperăm la performanțe mai mari în competițiile din acest an”, a spus profesoara Andreea Penișoară de la CSȘ Lugoj.

La Cupa Severinului au concurat judokani de la 40 de cluburi din țară și 11 cluburi din străinătate, din Bulgaria, Republica Moldova și Serbia.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.