Perchezitii de amploare la Timisoara, si in alte judete din tara

Operatiune de amploare impotriva traficului de migranti facuta de procurorii DIICOT si de politistii de la combaterea crimei organizate din Timis.

Nu mai putin de 24 de perchezitii au loc simultan in Arad, Timis, Bucuresti, Craiova si Botosani. Mai multe persoane vor fi duse la audieri la sediul DIICOT Arad.

Perchezitiile au inceput simultan in aceasta dimineata la ora 6.00. Politistii de la combaterea crimei organizate impreuna jandarmii din Arad au descins la locuintele suspectilor.

In Timis au avut loc perchezitii la Izvin, Remetea Mare si in Timisoara. Unul dintre liderii gruparii locuia chiar in Izvin.

Oamenii legii vorbesc de o retea care functiona de mai bine de un an si care a transportat in Occident sute de migranti. Filiera avea ramnificatii si in Bulgaria si chiar in Turcia.

In decembrie 2016 politistii de frontiera din Varsand, judetul Arad, au interceptat un transport de migranti, organizat de membrii gruparii destructurate in aceasta dimineata. 42 de persoane dintre care 18 copii, cel mai mic avand 2 luni au fost gasiti intr-o cisterna condusa de un barbat din Salaj. Ei proveneau din Maroc si Irak si au vrut sa ajunga in occident.

Anchetatorii spun ca filiera era foarte bine organizata, pe mai multe paliere, de racolare, cazare si transport.

Suspectii ridicati in aceasta dimineata vor fi dusi la sediul DIICOT Arad pentru audieri.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.