Perchezitii intr-un hotel din Timisoara pentru prinderea unui hot din locuinte

Percheziții, joi, într-un hotel din Timișoara, dar și într-un imobil din Dudeștii Vechi. Polițiștii din Sânnicolau Mare împreună cu cei timișoreni au pornit pe urmele unui hoț din locuințe care numai la ultima spargere a produs un prejudiciu de aproximativ 50.000 de lei. Hoțul a fost prins în camera de hotel.

Bărbatul de 45 de ani vizat de polițiști are domiciliul în localitatea timișeană Dudeștii Vechi. La Timișoara obișnuia să stea într-un hotel din Calea Lipovei, același în care erau cazați și tinerii care au bătut cu parii mai multe persoane într-un local din aceeași zonă. Polițiștii de la Sânnicolau Mare au descoperit că bărbatul este cel care, în 24 mai, a spart un imobil din Dudeștii Vechi, iar de acolo a plecat cu aproximativ 50.000 de lei, bani și bijuterii. Oamenii legii au început imediat verificările, iar în timpul anchetei au aflat că bărbatul trage de obicei la un hotel din Calea Lipovei. Au obținut două autorizații de percheziție pentru locul în care bărbatul își are domiciliul, dar și pentru camera închiriată de acesta în orașul de pe Bega.

Hoțul a fost prins în camera de hotel, acolo unde polițiștii au găsit și 300 de grame de aur, 105.000 de lei, dar și alte bunuri. Bijuteriile, banii și bunurile au fost ridicate, iar polițiștii au bănuieli solide că totul ar proveni în urma unor furturi comise de individ.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar apoi arestat pentru următoarele 30 de zile.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *