Pericol de explozie in Timis. Mai multi copii evacuati din cauza unui incendiu

Anexa unui centru social din Timis a fost facuta scrum de un incendiu care s-a apropiat periculos si de un rezervor GPL.

Alarma s-a dat joi dupa-amiaza la Centrul Rezindential de Copii Pietroasa Mare – Federatia Caritas a Diacezei Timisoara. Incendiul a cuprins o magazie a institutiei, caree avea o suprafata de 300 de metri patrati si in care erau depozitate diferite piese de mobilier, materiale textile, electrocasnice defecte provenite din donatii.

Unul dintre angajati a fost cel care a observat flacarile si a sunat la 112, dupa care din Centru au fost evacuati 13 copii.Pompierii au ajuns la fata locului cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma, un subofiter si 9 subofiteri. In zona a ajuns si un echipaj SMURD, in timp ce o firma privata a pus umarul la interventie cu o cisterna si un buldoexcavator.

 

Pompierii au ajuns la timp sa opreasca extinderea focului pana la un rezervor de GPL, care putea sa sara in aer.In urma incendiului nu au existat victime, insa o femeie a fost preluata de ambulanta si dusa la spital, dupa ce a avut un atac de panica.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.