Peste 130 de elevi olimpici vor fi premiati la Timisoara

Peste 130 de olimpici din Timiș vor fi premiați la Maratonul Inteligenței. Elevii olimpici împreună cu profesorii care i-au pregătit vor primi diplome și premii în bani pentru performanțele obținute.

Maratonul Inteligenței are loc marți, 29 mai, de la ora 19, în sala Capitol a Filarmonicii Banatul din Timișoara. Aici vor fi premiați cei mai buni elevi olimpici ai județului Timiș, care au obținut premii la olimpiadele naționale din anul școlar 2017-2018.

Vor fi premiați 134 de elevi din Timiș cu diplome și diverse sume de bani, conform premiului obținut, însoțiți de profesorii ce i-au pregătit. Dascălii vor fi și ei răsplătiți cu un premiu finaciar, dat fiind că au contribuit în mod evident la performanța elevului.

„Acest proiect derulat de Arhiepiscopia Timișoarei și Inspectoratul Școlar Județean Timiș, cu sprijnul Consiliului Județean sub genericul Maratonul Inteligenței, vine să motiveze tinerii valoroși ai județului pentru că este nevoie de inteligența lor în instituțiile și firmele din țară”, transmit reprezentanții Arhiepiscopiei Timișoarei.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.