Peste 3.000 de timisoreni, din nou in strada

Timișorenii au decis din nou să-și petreacă seara de duminică în Piața Victoriei, pentru a spune „NU” ordonanței de urgență pregătită de PSD-ALDE. Ca de fiecare dată, au venit pregătiți cu steaguri și pancarte și mesaje pentru mai-marii care conduc România. Se scandează celebrele mesaje: „DNA să vină să vă ia!”, „PSD, Ciuma Roșie””, „Demisia! Demisia!”

Publicată de tion.ro pe Duminică, 24 Iunie 2018

Timișorenii au dorit să-i transmită liderului PSD, Liviu Dragnea, condamnat recent la închisoare pentru instigare la abuz în serviciu, că nu are dreptul că se joace cu statul de drept. Astfel de proteste au loc în mai multe orașe din țară, inclusiv Cluj-Napoca și București.

Manifestanții s-au încolonat și au pornit în marș spre Palatul Justiției, strigând “Demisia! Demisia!”. I-au chemat alături de ei și pe cei care stăteau la terasele din centrul istoric.

În jur de 3.000 de manifestanți au mărșăluit prin Cetate. Coloana, de aproape un kilometru, a trecut și prin Piața Unirii, pe lângă zeci de oameni care stăteau la terase.

În fața Palatului Justiției, protestatarii au aprins lanternele de la telefoane pentru a-i transmite celui de-al treilea om în stat că în stradă sunt “mii de licurici”.

Coloana s-a îndreptat înapoi spre Piața Victoriei.

Publicată de tion.ro pe Duminică, 24 Iunie 2018

Protestul de duminică seara s-a încheiat fără incidente.

“Uniți salvăm toată România!” și “Rezistăm, nu cedăm!” au strigat manifestanții la final de protest, după ce au fost felicitați de organizatori pentru civismul de care au dat dovadă.

Manifestarea s-a încheiat cu intonarea Imnului României, moment în care toți cei prezenți în Piața Victoriei au aprins lanternele de la telefoane.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.