Peste 30 de refugiati descoperiti in parcurile din Timisoara

Peste 30 de refugiați din Irak, Siria și Afganistan au fost descoperiți în ultimele zile de către polițiștii locali, în timp ce se adăposteau în parcurile din Timișoara.

Potrivit reprezentanților Poliției Locale din Timișoara, un număr de 32 de refugiați din Irak, Siria și Afganistan au fost descoperiți în perioada 18-20 august, 15 dintre aceștia fiind predați Centrului Regional de Proceduri și Cazare pentru Solicitanții de Azil, iar restul secțiilor 1 și 3 de Poliție.

Primii 15 – 5 din Irak și 10 din Siria – au fost prinși în Parcul Botanic și pe Splaiul Nicolae Titulescu. Alți 6 migranți irakieni, care figurau ca fiind cazați în centre de azi din Giurgiu și București au fost prinși în Piața Traian. De asemenea, polițiștii locali au prins și 9 afgani în Parcul Alpinet care susțin că au trecut ilegal frontiera cu Serbia.

De asemenea, în 18 august, doi irakieni prinși în Piața Victoriei, după ce au tulburat liniștea și ordinea publică, au fost predați Secției 1 Poliție pentru că dețineau droguri asupra lor.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.