Peste 500 de amenzi pe drumurile din Timis, in ultimele patru zile

Acțiuni ale polițiștilor de la rutieră, în ultimele patru zile, pe drumurile din județ dar și în localități. Oamenii legii au aplicat peste 500 de amenzi șoferilor indisciplinați, cele mai multe pentru depășirea limitelor legale de viteză. Controalele continuă în weekend.

Polițiștii de la rutieră au acționat în perioada 23-26 iulie pe toate drumurile din județ, dar și în localități. Au aplicat peste 500 de amenzi, dintre care 172 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză și 117 pentru neutilizarea centurii de siguranță.

„Astfel, au fost întocmite 6 dosare penale pentru infracţiuni rutiere şi aplicate 527 sancţiuni contravenţionale, 172 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 117 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Au fost sancţionaţi şi 29 de pietoni care nu au respectat prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 34 permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, nerespectarea limitelor legale de viteză, neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor. De asemenea, au fost retrase 7 certificate de înmatriculare. În zilele de weekend poliţiştii rutieri continuă acţiunile”, spun polițiștii timișeni.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *