Phoenix, Cargo, Pro Musica, Bega Blues Band, Implant pentru Refuz si multe alte trupe in ‘Concert pentru Timisoara’

Isi unesc fortele si talentul pentru Timisoara. O multime de trupe legenare vor canta pentru oras, in incercarea de a da o mana de ajutor pentru a ‘sterge’ din urmele dezastrului lasat in urma de furtuna violenta care a facut prapad in 17 septembrie in Banat.

La initiativa muzicianului Ilie Stepan, artistii vor sustine un super concert la Timisoara, iar toti banii adunati din bilete, sponsorizari si donatii vor fi folositi pentru reparatii la spitalele din oras care au suferit distrugeri dupa furia naturii.

”Concertul pentru Timisoara” va avea loc duminica, 8 octombrie 2017, incepand cu ora 15.00, in Piata Libertatii din Timisoara, iar pe scena vor urca, pro bono, trupele: Phoenix, Pro Musica, Cargo, Bega Blues Band, Implant pentru Refuz, Survolaj, JazzyBIT, MeltingDice, Within The Nova, Sonatic, Trupa Vest, Rock Abil, ALL Friends Band, Skywalkers.

La apelul nostru au raspuns pozitiv o serie de oameni care ne ajuta in organizarea acestui eveniment. Va fi un eveniment memorabil, la care participa muzicieni cu varste intre 14 si 70 de ani. Va astept in 8 octombrie la „CONCERTUL PENTRU TIMISOARA”, alaturi de marile nume ale muzicii rock timisorene si implicit nationale, sa fim IMPREUNA in efortul nostru comun de a ajuta orasul pe care-l iubim si care a fost atat de greu incercat”, este apelul muzicianului Ilie Stepan, initiatorul acestui eveniment caritabil.

sursa: opiniatimisoarei.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.