Piloții de la Moto Extrem Lugoj au dominat Cupa Pecica

Piloții lugojeni de motocross, legitimați la Clubul Moto Extrem, coordonat de Liviu Jigmond, au cucerit cinci locuri  pe podiumul de premiere al Cupei Regionale de la Pecica, concurs ce a avut loc sâmbătă, 28 octombrie, lângă localitatea aflată la 25 de km de Arad.

Piloții de pe Timiș s-au impus fără probleme la clasa profesioniști, veterani și hobby și au bifat un loc doi și un loc trei la minicross.

Cea mai spectaculoasă cursă a făcut-o Mihai Stoichescu  (30 de ani), revenit pe circuitul arădean după 10 ani, care s-a clasat pe primul loc la categoria profesioniști.

Marțian Ioviță (42 de ani) și-a adjudecat prima poziție la veterani, iar Robert Bota (17 ani) a terminat primul la categoria hobby.

Una dintre cele mai disputate întreceri s-a înregistrat la categoria minicross, unde au participat motoare de 85, 65 și 55 cc.

Lugojeanul Liviu Jigmond Junior (8 ani), fiul lui Liviu Jigmond, a pierdut la mustață primul loc, după ce o componentă a motocicletei pe care concura s-a defectat la o săritură, tânărul pilot clasându-se pe poziția a treia.

Pe locul doi al podiumului de premiere la minicross a urcat pilotul de la Moto Extrem,  Luca Ioviță (7 ani), care a alergat pe un motor de 50 de cc.

“A fost ultimul concurs din acest an pentru noi. Rezultatele au fost bune și în continuare ne gândim pentru  organizarea pregătirilor viitorului sezon, atât pe parte tehnică, cât și în ceea ce privește antrenamentele. În general am avut un an bun, dar am au fost și câteva probleme tehnice care ne-au împiedicat să obținem locurile din fruntea clasamentului. Sperăm să remediem aceste inconveniente și în ediția viitoare de campionat să ne prezentăm mult mai bine”, a explicat Liviu Jigmond, președintele Moto Extrem Lugoj.

Circuitul de 900 de metri de la Pecica a reunit peste 25 de piloți.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.