Piloții lugojeni de motocros se pregătesc pentru penultima etapă din campionat

Piloții de la clubul Moto Extrem Lugoj, coordonat de Liviu Jigmond, se pregătesc pentru reluarea campionatului na­țio­nal individual, penultima etapa fiind programată după jumătatea acestei luni.

Etapa va avea loc pe 16 septembrie, pe circuitul de la Odorheiu-Secu­iesc, va decide în mare măsură campionii naționali de anul a­cesta.

Lugojul poate avea două titluri de campioni, la clasa MX1 și juniori, 50 cc.

“Noi sun­tem în cărți pentru titlurile de campioni. Mizăm pe Mihai Stoichescu la MX1, care are 175 de puncte și nu cred că în două etape mai poate fi ajuns, iar celălalt candidat la prima poziție pe podium este debutantul Liviu Jigmond junior (7 ani), care are trei puncte în fața următorului clasat, Mi­lan Bartha, de la Steaua Bu­cu­rești. Ar fi pentru mine o mare bucurie ca Liviu în primul an de participare să fie campion. În pregătirile care le-am avut până acum s-a descurcat bine și am încredere că poate să facă față următoarelor două etape”, a spus antrenorul Liviu Jigmond.

Până acum au avut loc patru etape la Lugoj, Valea lui Mihai (Oradea), Zărnești (Bra­șov) și Moreni. Ultima etapă va avea loc la Lăzarea, lângă Gheorghieni, unde vor fi înmânate diplomele și tricourile de campioni și vicecampioni naționali.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.