Placebo revine la București pentru a sărbători 20 de ani de la debut (preturi bilete)

Placebo, una dintre cele mai apreciate și influente formații ale ultimelor decenii, va sărbători 20 de ani de carieră printr-un concert special în România. Pe 28 iunie, la Arenele Romane din București, publicul îi va însoți pe Brian Molko, Stefan Olsdal & co. într-o călătorie retrospectivă, parcurgând 20 de ani și 7 albume de studio incluse în top 20. Biletele au fost puse deja în vânzare.

Placebo sărbătorește 20 de ani de la apariția primului album. Momentul a fost marcat anul trecut prin lansarea unui disc aniversar, intitulat “A Place For Us To Dream“, ce conține nu mai puțin de 36 de piese. În acest tracklist sunt incluse cele mai populare piese ale formației, în versiuni de studio, live sau editate pentru radio, precum și un single nou, intitulat ”Jesus’ Son”.

Brian Molko și Stefan Olsdal promovează compilația “A Place For Us To Dream” în cadrul unui amplu turneu aniversar – ”20 de ani de Placebo”. Început în octombrie 2016, turnul ajunge și în România pe 28 iunie 2017. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane din București, cu acest prilej, fanii formației având oportunitatea de a asculta live piese pe care trupa nu le-a mai cântat de foarte mulți ani.

Prețuri bilete la concertul Placebo de pe 28 iunie 2017:

 • Categoria ”The Better Friend” – 190 lei (Preț promoțional, număr limitat de bilete)
  • acces mai devreme cu 30 de minute în incinta locației, să te asiguri că vei sarbatori cei 20 de ani cât mai aproape de Brian Molko și Stefan Olsdal
  • primești o insignă, creată special pentru eveniment, ce poate să-ți aducă și mai multe surprize
  • primesti un breloc, creat special pentru a-ți aminti de momentele frumoase trăite la concert
  • primești o băutură
 • Categoria ”The Friend Indeed ticket” (Aceste bilete vor fi puse în vânzare după epuizarea categoriei ”The Better Friend”)
  • intrare separată, rezervată doar posesorilor de bilete „A Friend Indeed”
  • primești insigna creată special pentru eveniment, ce poate să-ți aducă și mai multe surprize.
  • primesti un breloc, creat special pentru a-ți aminti de momentele frumoase trăite la concert
 • În ziua concertului – 220 lei

Placebo a mai concertat la București în 2012 și 2014. Cel mai recent show al formației în țara noastră s-a desfășurat în cadrul Summer Well Festival. Formația a fost cap de afiș, încheind ultima zi de festival cu un concert electrizant, savurat de peste 15.000 de fani.

sursa: infomusic.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.