Plaja din România, cu apă turcoaz și nisip fin.

Plaja Tuzla este singura din Romania cu apă turcoaz și nisip fin. Pescarii locului te îmbie mereu cu peștii proaspăt prinși. Farmecul locului este chiar liniștea care te înconjoară. 

Plajele sunt mai putin populate iar  terasele nu au le-au acaparat încă. Zona nu este plină de șezlonguri, umbreluțe sau alte nebunii pentru care trebuie să plătești. Pe plaja de la Tuzla vin să se bronzeze turiști români, dar și străini.

“Facem autostopul. Venim din Polonia şi am fost în câteva ţări, Croaţia, Muntenegru şi acum România. Este un loc minunat, apa este caldă şi totul este grozav, oamenii sunt primitori”, susține o turistă.

Cei dornici de o mică vacanță în Tuzla nu trebuie să își facă griji pentru costuri. O noapte de cazare la localnici costă între 60 și 100 de lei, pe noapte. O noapte cu cortul, pe plajă, e gratuită.

“Verdeaţ[, nu e aglomeraţie mare, e frumos, natura, vorba aia. Azi e şi marea liniştită. Stăm la cort, ne autogospodărim şi ce să vă spun în linii generale cam aşa ceva. Apa e bună, nisipul e bun, lumea e destul de liniştită”, susține un turist.

sursa: clickpentrufemei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.