Politia Locala vs. hotii de buzunare: oamenii legii din Timisoara impart pliante si le dau sfaturi calatorilor RATT

Dacă nu reușesc să-i prindă pe hoții de buzunare și să-i aresteze, reprezentanții Poliției Locale Timișoara s-au gândit să-i trimită pe oamenii legii să împartă pliante informative în mijloacele de transport în comun și în stațiile RATT.

Oficialii Poliției Locale consideră că în Timișoara este nevoie de o campanie de prevenire pe linia furturilor din buzunare și poșete în mijloacele de transport în comun, așa că s-au hotărât să scoată niște pliante și să înceapă să le împartă celor care obișnuiesc să călătorească cu RATT. Aceasta, „pe lângă patrulările zilnice ale polițiștilor locali din cadrul Biroului Transport Urban și acțiunile fulger cu efective mărite organizate de echipe mixte de polițiști locali și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Timișoara”.

„În urma aprobării în cadrul Comisiei de Ordine Publică din cadrul Primăriei Timișoara, începand de astăzi (n.r. joi) polițiștii locali vor împărți în mijloacele de transport în comun și în stațiile acestora pliante informative cetățenilor pentru a ști cum să se ferească de hoții din buzunare și poșete, fiind informați totodată cu privire la modurile de acțiune ale hoților care acționează în tramvaie, troleibuze și autobuze, în stațiile RATT, precum și în alte locuri aglomerate”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Mai mult decât atât, oamenii legii le explică călătorilor și cum să își păstreze bunurile în buzunare sau în poșete ori în ghiozdane.

„Acest demers de informare a populației vine ca o completare la acțiunile efectuate în ultima perioadă, Poliția Locală Timișoara fiind permanent preocupată de stoparea acestui fenomen pe raza municipiului nostru”, conchid oficialii PLT.

sursa: tion.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.