Poliţia Lugoj rămâne fără comandant de la 1 aprilie

Împuternicit acum 6 luni la şefia Poliţiei Lugoj, mandatul lui Traian Tătaru se apropie de final. Odată cu finalul lunii martie, la conducerea subunităţii lugojene ar putea ajunge unul dintre actualii şefi de birouri, reprezentanţii IPJ Timiş declarând  că deocamdată nu s-a stabilit dacă va fi organizat sau nu un concurs, la fel ca în cazul conducerii Biroului Rutier.

Potrivit acestora, există trei variante pentru ocuparea funcţiei de conducere a poliţiei lugojene. Prima este cea care priveşte renumirea în funcţie a comandantului Tătaru, pentru o perioadă nedeterminată. A doua variantă luată în calcul este cea de numire a unui poliţist lugojean în funcţie, surse din cadrul poliţiei declarând  că acesta va fi cel mai probabil unul dintre şefii de birouri din cadrul subunităţii.

A treia variantă luată în calcul de şefii IPJ este cea de organizare a unui concurs, la care să poată participa doar angajaţi din cadrul poliţiei lugojene. Săptămâna trecută, Cosmin Stoian, numit la conducerea Biroului Rutier, a susţinut şi promovat concursul pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei în care a fost numit. Stoian a primit nota 8,82 la concursul susţinut pe 9 martie.

foto: arhiva Cetăţeanul

sursa: cetateanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *