Poliţist atacat şi dezarmat, după ce a descoperit un camion plin cu lemne tăiate ilegal

Un poliţist din localitatea Slimnic, judeţul Sibiu, a fost agresat şi dezarmat de un pădurar şi încă un bărbat, după ce a descoperit în trafic un camion plin cu lemne tăiate ilegal.

Pentru imobilizarea celor doi agresori a fost necesară intervenţia luptatorilor Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale (SIAS).

Surse judiciare au declarat, miercuri, pentru News.ro, că un agent de poliţie din Slimic a oprit în trafic un camion încărcat cu lemne tăiate ilegal şi a constatat că autovehiculul avea inspecţia tehnică periodică expirată.

Şoferul, un bărbat de 35 de ani, a refuzat să prezinte actele şi a plecat, intrând pe o stradă lăturalnică din localitate, unde s-a oprit în faţa casei pădurarului.

Poliţistul l-a urmărit, iar bărbatul a devenit reclalcitrant. La un moment dat, din casă a ieşit pădurarul care l-a lovit pe agent, i-a luat arma din dotare, care nu avea  muniţie, şi i-a rupt uniforma.

Ulterior, cei doi bărbaţi s-au refugiat în locuinţa pădurarului şi a fost nevoie de intervenţia luptătorilor SIAS pentru imobilizarea lor.

Agresorii au fost conduşi la sediul Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu pentru audieri, fiind cercetaţi pentru ultraj.

sursa: stirileprtv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *