Poliţist beat, alergat şi capturat de localnici, într-un sat de lângă Timișoara

Un poliţist beat a fost alergat de săteni şi capturat, după ce făcuse praf trei maşini şi fugise de la locul accidentului.

Un polițist a fost implicat, miercuri noaptea, într-o urmărire ca-n filme în satul Covaci, de lângă Timișoara. Sătenii au observat o mașină care era avariată, cu baia de ulei spartă,intrând cu viteză în localitate. Conform martorilor oculari, mai mulți localnici au plecat în urmărirea lui, între timp fiind anunțată și Poliția.

”Conducea ca un dement până la capătul satului, a ieșit la drumul spre câmp”, a povestit un martor ocular. Șoferul nu a mai putut merge cu mașina care avea roțile sparte și era pe jante, oprindu-se pe un drum lateral.

La fața locului, au sosit mai multe echipaje de Poliție. Șoferul a fost extrem de recalcitrant fiind sub influența băuturilor alcoolice. Când a fost identificat s-a stabilit că bărbatul este agent șef adjunct la Serviciul Poliției Rutiere Alba și are 39 ani.

Anterior incidentului din Covaci, polițistul turmentat a provocat accidente în serie în Timișoara, lovind trei mașini, după care a fugit. Agentul a fost dus de colegii săi la spital pentru recoltarea de probe biologice și a fost începută o anchetă penală.

sursa: pressalert.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *