VIDEO: Polițist în misiune … cu mașina tractată!

“Maşinile de poliţie trosnesc din toate încheieturile”, spun sindicaliştii din poliţie, care susţin că oamenii legii sunt nevoiţi să intervină cu automobile care au o vechime şi de zece ani.

Dovadă stă şi un caz din Bacău. Acolo, un agent care mergea la un caz a fost nevoit să sune la 112 pentru că vehiculul s-a stricat. Iar superiorii i-ar fi spus să se descurce. Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bacău nu au comentat deocamdată situaţia.

Cu maşina de poliţie stricată. Aşa se face intervenţia la 112, prin tractare”. Această înregistrare a fost făcută de un agent din localitatea Moineşti, judeţul Bacău, aflat în misiune, care a rămas cu maşina în mijlocul drumului.Poliţistul s-a văzut nevoit să sune la 112, spun sindicaliştii din poliţie, dar superiorii l-ar fi sfătuit să se descurce, iar bărbatul a chemat un prieten pentru a tracta automobilul.

Nu mai vrea să meargă, că Ministerul asta de Interne numai hârburi ne trimite în teren şi ei stau numai cu maşini bengoase. Se plimbă aia mari la Bucureşti. Ele sunt trecute deja, trebuiau casate de 3 ani de zile”, spune poliţistul băcăuan.

Agent şef adj. Viorel Şeicaru, Vicepreşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie: “Aceste maşini trosnesc din toate încheieturile. Parcul auto este învechit, cred că avem un deficit de 15 mii de maşini şi n-avem speranţe că în viitorul apropiat vor fi achiziţionate autospeciale.”

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *