Polițist spulberat de un TIR, pe A1

Un poliţist de la Brigada Autostrăzi a fost grav rănit, luni dimineaţă, după ce a fost lovit de un autotren pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, unde se afla pe banda de urgenţă şi încerca să ajute un şofer.

Potrivit secretarului de stat Raed Arafat, poliţistul este în stare critică şi a fost preluat de un elicopter SMURD.

Potrivit Poliţiei Române, accidentul a avut loc pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, în zona localităţii Aciliu din judeţul Sibiu, între kilometri 274 si 275, unde un poliţist din cadrul Biroului Autostrăzi aflat în serviciu a oprit la solicitarea şoferului unui autovehicul staţionat pe banda de urgenţă a sensului de mers Sibiu-Sebeş.

În timp ce poliţistul acorda sprijin şoferului pe banda de urgenţă, un TIR care circula din spate a acroşat maşina oprită şi autospeciala Poliţiei, iar pe poliţist l-a proiectat într-un parapet în afara şoselei. Poliţiştul – care face parte din promoţia 2016 – a fost grav rănit.

Secretarul de stat Raed Arafat a precizat că poliţistul este în stare critică, iar la faţa locului a ajuns o ambulanţă al cărei echipaj i-a acordat primul ajutor la faţa locului. Arafat a precizat că la locul accidentului a ajuns şi un elicopter SMURD, care l-a transportat pe poliţist la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *