Politistii au dat de urma bijuteriilor furate de la “Bella Gold”

Politistii lugojeni au dat de urma unui suspect care acum cateva zile a dat lovitura la una dintre cele mai mari bijuterii din Lugoj.

Infractorul a fost identificat in judetul Caras Severin, fiind luat pe sus de oamenii legii dupa ce ar fi comis un furt asemanator la o casa de amanet din Resita, scrie resita.ro. La fel ca in cazul de al Lugoj, individul s-a dus la angajata casei de amanet si intr-un moment de neatentie a acesteia a fugit cu tava plina de bijuterii din aur. Pe timpul audierilor, barbatul a recunoscut ca a participat si la furtul de la Lugoj, insa doar in calitate de complice. Se pare ca o parte dintre bijuteriile furate de la Lugoj au fost gasite la perchezitia domiciliara facuta la Otelu Rosu de unde a fost ridicat suspectul. Politistii lugojeni, in colaborare cu cei din Resita, continua cercetarile in acest caz pentru a lamuri toate aspectele legate de acest furt.

Va reamintim ca, in urma cu cateva zile, un barbat a intrat in bijuteria “Bella Gold” si a fugit cu o tava in care se aflau 300 de grame de bijuterii. Hotul a disparut inainte ca politistii sau angajatii firmei sa reactioneze.

sursa: lugojinfo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *