Politistii, jandarmii si mascatii au descins la familiile de rromi, implicate in scandalul pornit in urma cu cateva zile

 

Zeci de politisti, alaturi de luptatorii de la Serviciul de Actiuni Speciale si de echipajele de la Jandarmerie au descins joi noaptea, la domiciliile familiilor de rromi, implicate in scandalul pornit in urma cu cateva zile.

 

 

Din cate se pare, razboiul dintre cele doua familii de rromi din Lugoj, a reizbucnit joi noaptea, si ar fi plecat de la mai multe ameninatari postate de acestia pe retelele de socializare. Politistii lugojeni au intrat pe fir si au intervenit de urgenta, inainte ca lucrurile sa scape de sub control.

Acestia au descins pe strazile Caransebesului si Nicolae Titulescu si i-au verificat la sange pe toti cei care pareau a fi implicati in acesta disputa. Astfel, mai multe persoane banuite ca ar putea fi implicate in scandal au fost legitimate, iar masinile lor au fost perchezitionate. Fiindca nu erau din Lugoj si nici nu au putut sa isi justifice prezenta la domiciliile verificate de politisti, aceste persoane au fost invitate sa paraseasca orasul.

 

Actiunea coordonata de cei doi sefi ai Politiei Lugoj, comisarul sef Mihai Tonenchi si comisarul sef Marius Rus, este una fara precedent avand in vedere amploarea ei, dar si numarul mare de politisti si jandarmi care au fost mobilizati. Cei doi sefi ai Politiei Lugoj le-au pus in vedere partilor implicate in conflict, ca nu vor tolera un astfel de comportament si ca vor interveni ori de cate ori este nevoie pentru respectarea legii si pentru pastrarea unui climat de liniste si siguranta in municipiul Lugoj.

Tot in cadrul actiunii, politistii au oprit si au verificat toate masinile care se deplasau in trafic. Politistii, jandarmii si mascatii au ramas in preajma locuintelor familiilor implicate in acest conflict, pentru a se asigura ca acestea nu vor incerca sa tulbure ordinea si linistea publica.

 

 

sursa: lugojonline.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *