Politistii timiseni au descins la Iasi, pe urmele unor persoane suspectate de contrabanda cu arme

Acțiune în forță a polițiștilor timișeni împreună cu luptătorii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași. Oamenii legii din Timișoara au descins acolo, la locuința a două persoane suspectate de contrabandă cu arme. Suspecții aduceau muniție și componente pentru arme letale, tocmai din America.

Autorizația de percheziție a fost emisă de magistrații de la Judecătoria Timișoara. Totul după ce lucrătorii Direcției Regionale Vamale Timişoara au anunțat că au descoperit în patru colete, expediate din America, muniție și componente pentru arme letale. Oamenii legii de la Timișoara au identificat rapid destinatarii coletelor și au descins la locuința acestora.

„În urma percheziției, polițiștii au ridicat de la locuința celor în cauză muniția și componentele mai sus menționate în vederea continuării cercetărilor. Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă calificată, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiților”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *