Poliţistul care trebuia să ancheteze crima din Oradea a distribuit pe internet fotografii cu trupul neinsufletit plin de sânge

Mai multe fotografii cu trupul neînsufleţit al Daliei Ducă (24 de ani), tânăra din Oradea împuşcată mortal săptămâna trecută de fostul iubit, au fost făcute publice de unul dintre anchetatorii care trebuiau să afle circumstanţele în care s-a produs crima.

Au ieşit la lumină noi informaţii despre Dalia Ducă, tânăra de 24 de ani din Oradea, care a fost împuşcată în cap miercurea trecută, alături de iubitul ei, şi despre ancheta demarată pentru prinderea criminalului, Adrian Hladii.

Cu toate că au fost destul de reţinuţi până acum în a da mai multe detalii presei legate de acest incident, anchetatorii nu au avut nicio problemă să distribuie în spaţiul public imagini explicite cu tânăra ucisă. Totuşi, un astfel de gest este pedepsit prin lege.

Mai multe fotografii explicite cu trupul neînsufleţit al Daliei, care se afla pe jos plină de împuşcături, au ajuns virale pe internet. Imaginile au fost realizate de anchetatori în locul în care a avut loc tragicul incident.

Publicaţia Bihoreanul a aflat că cel care a transmis fotografiile este Ciprian Bodea, criminalist în cadrul Poliţiei şi fotograf particular. Potrivit mai multor investigaţii, acesta ar fi trimis pozele unor amici care le-au publicat pe internet.

sursa: gandul.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *