Poliţistul infectat cu HIV la o clinică de lux din Bucureşti a murit

Poliţistul infectat cu HIV la o clinică de lux din Bucureşti a murit. Cristian Dumitru avea numai 51 de ani şi a fost infectat după ce a făcut acupunctură la clinica din Capitală.

Cristian Dumitru a lucrat în cadrul Poliţiei Sector 1 până în luna iulie a acestui an atunci când a mers la o clinică de lux din Bucureşti pentru o şedinţă de acupunctură.

Poliţistul avea dureri cervicale şi a ales să îşi facă mai multe analize. Aşa a aflat că trebuie să se opereze de hernie de disc, însă până la operaţie a ales să facă mai multe şedinţe de acupunctură pentru a scăpa de durerile puternice.

Aşa a ajuns la clinica din Bucureşti unde şedinţa de acupunctură i-a adus sfârşitul.

După ce a urmat tratamentul la clinică, Cristian Dumitru a început să se simtă din ce în ce mai rău, motiv pentru care şi-a făcut analizele.

Poliţistul care a patrulat mii de kilometri a aflat atunci că a fost infectat cu HIV. Starea sa de sănătate s-a înrăutăţit de la o zi la alta până când nu s-a mai putut mişca.

Atunci a fost părăsit de soţie şi a rămas fără niciun ajutor.

Ieri, poliţistul a murit într-un spital din Bucureşti, iar foştii lui colegi încearcă acum să strângă bani pentru a-l înmormânta în localitatea Dragomireşti.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *