Polițistul pedofil ar fi suspect în alte 15 cazuri de agresiune

Polițistul acuzat de pedofilie va fi propus astăzi pentru arestare preventivă. Bărbatul a fost reținut deocamdată doar pentru că ar fi agresat doi copii într-un lift din Capitală. Însă trecutul îl ajunge din urmă, pentru că el ar fi recunoscut alte trei atacuri.

Polițistul pedofil ar putea fi implicat în alte fapte de agresiune sexuală, ce datează din anul 2009 și până acum. Ar fi vorba de alte 15 cazuri de agresiuni sexuale.

Şeful poliţistului acuzat de pedofilie, comisarul Vornicu Emanuel Rene, a fost demis din funcţia pe care o deţinea în cadrul Poliţiei Române.

Au apărut noi detalii șocante despre polițistul suspectat că a agresat sexual doi copii într-un lift din Drumul Taberei. Potrivit unor surse judiciare, el a fost scăpat în trecut de o acuzație mai gravă: ar fi violat o fetiță de șapte ani pe care a racolat-o de la poarta școlii. Avocatul polițistului pedofil a declarat luni seara după audieri că bărbatul și-a recunoscut faptele săvârșite în 2012 și în urmă cu câteva zile.

Există și alte suspiciuni asemănătoare, care sunt puse în faza de cercetare, până când se vor găsi probe și pentru aceste fapte.

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.