Porți Deschise la adăpostul Asociaţiei „Free Amely 2007” Lugoj

Iubitorii de animale sunt invitați astăzi, între orele 11-18, cu ocazia Zilei Internaționale a Animalelor, la adăpostul pentru animale fără stăpân al Asociației Free Amely 2007, situat între satele Tapia şi Măguri, să-și găsească cel mai bun prieten printre cei peste 80 de câini și câteva pisici.

“În prezent, în Adăpostul Asociației Free Amely 2007 sunt cazați peste 80 de câini şi câteva pisici, iar cei care doresc să adopte un animal trebuie să aibă vârsta de cel puțin 18 ani şi sunt rugați să aducă o copie după actul de identitate”, a spus Elena Balaj, preşedintele Asociaţiei Free Amely 2007 din Lugoj.

Cei care nu au posibilitatea de a adopta un câine sau o pisică pot veni să le ofere afecțiune, să îi scoată la plimbare sau să le aducă de mâncare, iar cei care doresc pot face faceți donații în bani, atât de necesare pentru plata facturilor pentru deparazitări, tratamente, analize, vaccinuri, sterilizări, dezinfectanți, utilități, asigurări, impozit şi multe alte cheltuieli în regim de adăpost autorizat.

“Asociația Free Amely 2007 nu primeşte nici un ban de la stat, nici de la Primăria Municipiului Lugoj, nici de la Consiliul Județean Timiş, nici de la Guvernul României, nici de la Uniunea Europeană, ci se finanțează doar din donații şi sponsorizări“, a precizat Elena Balaj.

Pentru că este nevoie permanentă de ajutor pentru animalele fără stăpân din adăpost, cei care vor să ajute pot suna la numerele de telefon: 0731973866 şi 0726692964, sau să contacteze asociația pe facebook, pe pagina Free Amely.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.