Povestea din spatele accidentului de pe Arad – Timişoara; după mamă şi fiu, a murit şi bunicul

Toţi trei erau din comuna arădeană Şicula. Se întorceau de la Timişoara, unde bunicul fusese internat la spital.

Tragedie cumplită pentru o familie din Șicula. Septimius, în vârstă de 22 de ani, mama sa, Liliana, de 43 de ani, și bunicul Pavel, în vârstă de 67 de ani, au murit în decurs de câteva ore. S-a întâmplat în urma accidentului care a avut loc, miercuri după-masa, pe drumul care leagă Aradul de Timişoara.

Cei trei, împreună cu unchiul lui Septimius (fratele mamei sale), se întorceau acasă de la Timişoara, unde bunicul – suferind de cancer în ultima fază – fusese internat în spital. Nu se ştie din ce motive, o maşină care venea din sens opus, dinspre Arad spre Timişoara, a pătruns pe contrasens, intrând în impact frontal cu maşina condusă de Septimius. Tânărul a murit pe loc. Mama lui, care se afla pe scaunul din dreapta faţă, a mai trăit câteva clipe după accident, însă eforturile medicilor de a o resuscita au fost zadarnice. S-a stins şi ea la locul tragediei.

Trupurile lor neînsufleţite au fost transportate la Timişoara, de Serviciul de Medicină Legală. Bunicul Pavel, care se afla pe bancheta din spate a maşinii, a fost transportat la spital în stare foarte gravă, unde s-a stins în cursul nopţii de joi spre vineri. Cea de a patra persoană din maşină, unchiul lui Septimius, care se afla tot pe bancheta din spate, a scăpat – potrivit informaţiilor pe care le deţinem – cu câteva fracturi la picioare şi bazin. El se află internat în spital la Timişoara, fiind în stare stabilă.

Destin nemilos

„Vă daţi seama, ce tragedie! Să moară trei persoane din aceeaşi familie… Este de necrezut!” – ne-a spus Duţu Căprar, primarul comunei Şicula.

Edilul ne-a mai povestit că Septimius se afla de mai mult timp în Italia, unde lucra în construcţii, împreună cu tatăl său. A venit acasă în urmă cu două-trei săptămâni, tocmai pentru a fi alături de bunicul grav bolnav, în ultimele sale zile de viaţă. Până la urmă, nepotul a murit înaintea bunicului. Şi, alături de ei, a plecat şi mama lui Septimius, Liliana – o femeie harnică şi pricepută în toate, care lucra la o firmă de confecţii din Ineu. Acasă, la Şicula, a rămas doar bunica. Ea se pregăteşte, acum, de înmormântarea soţului, fiicei şi nepotului. Ce destin cumplit!

sursa: aradon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *