Prăpăd pe o șosea din țară, provocat de un tânăr de 28 de ani!

Accident grav în judeţul Buzău, pe raza localităţii Mărăcineni. Părinţii împreună cu cei doi copii minori de 3, respectiv 5 ani au ajuns la spital, după ce patru masini s-au ciocnit. Vinovat de producerea carambolului a fost unul dintre şoferi, un tânăr de 28 de ani, care nu ar fi acordat prioritate la plecarea de pe loc.

Acesta, aflat la volanul unui Opel care staționa pe marginea E85, nu s-a asigurat corespunzător la plecarea de pe loc şi a acroşat un autoturism care circula pe direcţia Buzău către Râmnicu Sărat.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu alte două vehicule, ulterior, răsturnându-se de mai multe ori pe şosea.

“A ieşit, nu s-a asigurat. Nu ştiu acum dacă a vrut să întoarcă şi i-a tăiat calea de tot să se ducă spre oraş sau doar a ieşit şi aşa”, a declarat unul dintre şoferii implicaţi în accident.

“I-a tăiat calea, l-a aruncat pe contrasens şi după aia a făcut trei tumbe prin aer şi a ajuns pe cupolă”, a spus conducătorul uneia dintre maşinile lovite.

În autoturismul răsturnat se afla o familie întreagă, părinţii şi cei doi copii de 3, respectiv 5 ani.

“În urma evenimentului, a rezultat rănirea a patru persoane, toţi fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarat Mihai Drăghiciu, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Acum la Maracineni accident mortal

Publicată de Ionut George Vlad pe Duminică, 7 Octombrie 2018

Nicio altă persoană din celelalte trei maşini implicate nu a fost rănită. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *