Predatorul – din 14 septembrie, în cinematografe

The Predator / Predatorul – regia: Shane Black. Cu: Yvonne Strahovski, Olivia Munn, Jacob Tremblay, Thomas Jane. Gen film: acţiune, aventuri, horror, SF, thriller. Durata: 101 minute. Premiera în România: 14.09.2018.

Când un băiețel declanșează accidental revenirea Predatorului, cel mai letal vânător al universului pe Pământ, doar un echipaj de ex-soldați și un profesor de știință nemulțumit pot împiedica sfârșitul rasei umane.

Regizorul Shane Black, talentat scenarist american, e un pionier în domeniul reinvenției filmului de acțiune: „Lethal Weapon / Arma mortală” (1987), „The Last Boy Scout / Ultimul samaritean” (1991), „The Long Kiss Goodnight / Sărutul lung al răzbunării” (1996). A debutat în regie cu „Kiss Kiss Bang Bang / Săruturi și focuri de armă”, care a avut premiera la festivalul de la Cannes în 2005. Ca actor a făcut parte din echipa din „Predator” în 1987, deci nu întâmplător acum relansează franciza cu noul „Predator” (2018).

 

 

Au trecut 31 de ani de la original „Predator”, 1987, regia John McTiernan, în care Arnold Schwarzenegger și grupul său de comando erau vânați în junglă de o creatură misterioasă, iar acum ne așteptăm la un look fresh al monstrului, la o acțiune adusă în zilele noastre, cu tot ce presupune arsenalul thriller.

sursa: cinemap.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.