Premii Grammy 2017: show-uri video

Premiile Grammy au fost deschise de Adele cu un tribut pentru George Michael, pe care a reusit sa il si greseasca asa ca a decis sa o ia de la inceput. Pe scene au mai urcat Ed Sheeran si Katy Perry in promovarea noilor lor single-uri, dar si Beyonce si rockerii de la Metallica intr-un duet cu Lady Gaga.

Adele, care nu are nici un fel de filtru, a gresit piesa Fastlove, asa ca dupa cateva injuraturi scurte si-a cerut scuze si a zis ca nu isi poate permite sa greseasca piesa. Vizibil emotionata, Adele a continuat sa cante si a recuperat ceea ce putea sa fie un moment la fel de nefericit ca cel de anul trecut.

Ed Sheeran a fost un one man show si a cantat Shape of Your Body, single-ul care l-a adus la varful clasamentului Hot 100, dar si in alte clasamente europene. Beyonce a fost introdusa pe scena chiar de mama sa, foarte mandra, de altfel, pentru ca ambele sale fiice au primit un trofeu la editia din acest an. In stilul clasic Bey, si-a facut intrarea pe scena dupa o proiectie video intr-un outfit de Fecioara Maria mixat cu regina incoronata.

Metallica s-au lovit de probleme tehnice la momentul lor live, insa asta nu i-a impiedicat sa mearga mai departe si in buna traditie, metalista James Hetfield si Lady Gaga au impartit microfonul. Totusi, Mother Monster, oricat de rock ar fi fost imbracata si oricat de bine ar canta, parea ca e din alt film, iar miscarile din solduri au putin de-a face cu thrash metal-ul.

Bruno Mars a cantat That’s What I Like, iar The Weeknd a venit cu francezii de la Daft Punk si au facut un mix intre Starboy si I Feel It Coming. In plus, artistul a facut si un super tribut pentru Prince, din care nu a lipsit costumul purple, bluza cu volane si chitara alba.

sursa: urban.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *