Premii in bani pentru tinerii din Timis care au luat 10 la BAC si Evaluarea Nationala

Tinerii care au luat 10 la Bacalaureat și Evaluarea Națională în Timiș au fost premiați de Inspectoratul Școlar Județean, cu bani de la Guvern. Festivitatea de premiere a avut loc la sediul Inspectoratului Școlar din Timiș. Opt elevi de 10 au fost premiați.

Elevii care au luat media 10 la Evaluarea Națională au primit fiecare câte 1.000 de lei, iar cei care au luat media maximă la Bacalaureat au primit fiecare câte 3.000 de lei.

În Timiș sunt șase elevi cu 10 la Bacalaureat: Rusu Paul Cristian (Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” Timișoara), Nesici Alexandra (Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” Timișoara), Criste Silviu Eric (Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” Timișoara), Morariu-Brînzei Tudor (Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” Timișoara), Purtator Larissa (Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” Timișoara) și Dinu M. Ansira-Ariadna (Colegiul Național Bănățean Timișoara) și doi elevi de nota 10 la Evaluarea Națională: Drăgănescu CN. Ioana Lisandra, de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” Timișoara și Jura F. Ștefan Alexandru de la Colegiul Național Bănățean Timișoara.

„Și acum greu conștientizez că am reușit. Nu mă așteptam. La noi e sistemul mai complicat, nu mă așteptam la media 10, dar a ieșit media 10. Se poate! Vreau să dau la actorie în Germania, dar abia anul viitor, în octombrie”, a spus Alexandra Nesici, absolventă de clasa a 12-a la Liceul Nilkolaus Lenau din Timișoara.

Elevii din Timiș care au excelat la cele două examene naționale de la finalul anului școlar au fost premiați și de Consiliul Județean Timiș. Fiecare a primit câte o tabletă.

„Dacă înveți, atunci se poate orice. M-am înscris la Universitatea de Vest, secția FEAA, la secția Germană. Pasiunea mea e informatica, dar vreau să văd și cum este economia”, a spus Larissa Purtator, de la Liceul Niolaus Lenau din Timișoara.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.