Prima reacție a Simonei Halep, după huiduielile de pe Arena Națională

Simona Halep a fost prezentă, vineri, la prima ediție a turneului de hochei pe gheață Simona Halep Challenge, acolo unde a avut o reacție în urma huiduielilor de pe Național Arena, dar și a caricaturii apărute în revista franceză Charlie Hebdo.

Întrebată cum comentează caricatura din Charlie Hebdo , unde a fost ironizată după câștigarea trofeului de la Roland Garros, Simona Halep a ales să nu facă comentarii pe marginea acestui subiect.

Nu vreau să comentez acest lucru. Nu sunt în măsură să zic nimic despre asta”, a transmis românca.

Halep a fost întrebată și despre huiduielile de pe Arena Națională de luni, atunci când și-a prezentat trofeul câștigat la Roland Garros. Gabriela Firea, Primarul general al Capitalei a fost huiduită copios de fanii veniți pe stadion, pentru că a ales să urce pe scenă alături de Simona Halep și a luat prima cuvântul.

Eu nu fac politică. Nu vreau să spun nimic despre acest lucru. Eu m-am dus pur și simplu ca să împărtășesc această bucurie, de a arăta trofeul oamenilor care au venit și pentru ei am răspuns pozitiv invitației. Strict pentru ei. Atât”, a spus Halep.

Simona a trecut la un alt subiect, atunci când a fost întrebată dacă s-a simțit jignită de această reacție a publicului: ”Vorbim despre altceva, vă rog”.

Gabriela Firea, huiduită copios pe Arena Națională, după ce a urcat pe scenă cu Halep. VIDEO

Gabriela Firea, huiduită pe Arena Națională, după ce a urcat pe scenă cu Halep. VIDEO —> https://goo.gl/NGCXVV

Publicată de StirileProTV pe 11 Iunie 2018

sursa: stirileprotv.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.