Primăria şi mezzosoprana Aura Twarowska vă invită la Festivalul Internațional Lugoj Clasic

”A doua ediție a festivalului Lugoj Clasic. Fiecare dintre dumneavoastră este invitat să fie parte, să fie alături de noi, să se bucure și să participe la evenimentele acestei ediții. Avem ca de obicei muzică sacră, clasică, teatru pentru copii, teatru pentru tineret, vernisaje, lansări de carte, recitaluri vocal-instrumentale. Vă așteptăm!”, a declarat mezzosoprana Aura Avram Twarowska, intr-o conferinta de presa ce a avut loc marti, 30 mai,  la Primăria Lugoj.

Punctul de interes pentru lugojenii iubitori de cultură și frumos îl reprezintă intrarea liberă la evenimentele culturale, în acest an Primăria Municipiului Lugoj acoperind întregul cost al festivalului.

În același timp însă, organizatorii invită lugojenii să contribuie cu donații modice, pentru ca la finele festivalului suma obținută să fie dirijată înspre reabilitarea Şcolii de Arte din Lugoj, instituție ce va purta numele celui ce s-a aflat la conducerea ei timp de 45 de ani, cunoscutul  dirijor al Corului “Ion Vidu”, Remus Tașcău.

Programul acestei ediții aduce nume sonore din țară și de peste hotare, fiind conceput în asemenea mod încât să acopere preferințele tuturor categoriilor de vârstă, de la copii, la tineri și seniori.

Deschiderea oficială a Festivalului Internațional Lugoj Clasic va avea loc marți, 6 iunie, la Casa Bredicenilor, de la ora 19, cu o expoziție de fotografie a Oanei Stoian, alături de un recital de chitară marca Horea Silvio Crișovan.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *