Primarul Aradului, amenințat de un bărbat ce purta o mască a grupării Anonymous

INCIDENT la Arad: Un bărbat care purta pe faţă masca grupării de hackeri Anonymous a intrat în primăria oraşului şi l-a ameninţat pe primar.

Un angajat al Poliţiei Locale Arad care îşi desfăşoară activitatea la intrarea în Palatul Administrativ a fost atacat, vineri, de un bărbat care purta pe faţă masca grupării de hackeri Anonymous. Acesta l-a înjurat şi ameninţat pe primarul Aradului.

Potrivit Poliţiei Arad, un angajat al Poliţiei Locale Arad care îşi desfăşoară activitatea la intrarea în Palatul Administrativ a fost atacat, vineri dimineaţă, în jurul orei 5.00, de un bărbat care purta pe faţă o mască a grupării internaţionale de hackeri Anonymous.

 

 

Atacatorul a proferat o serie de injurii şi ameninţări la adresa primarului Aradului şi a familiei acestuia.

”În vârstă de 34 de ani, D.F. a năvălit pe platoul din faţa Palatului Administrativ cu automobilul marca Audi A6 aparţinând fostei sale soţii. Cu masca pe figură, arădeanul a pătruns în incinta instituţiei, unde l-a bruscat pe angajatul Poliţiei Locale Arad şi, ulterior, a fugit de la faţa locului, abandonând automobilul pe platoul din faţa Primăriei. Incidentul a fost semnalat atât la numărul unic de urgenţă 112, cât şi la numărul dispeceratului Poliţiei Locale Arad”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Arad.

Potrivit sursei citate, atacatorul a fost identificat şi urmează să dea socoteală pentru gestul său. De asemenea, maşina acestuia a fost ridicată din faţa Palatului Administrativ şi dusă la depozitul destinat autovehiculelor ridicate de pe raza municipiului.

În acest sens, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Arad a preluat cazul, în vederea continuării cercetărilor.

sursa: mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.