Primarul Francisc Boldea, hotărât să facă curățenie în municipiu

Enervat de mult prea desele sesizări ce prezintă situația dezastruoasă a activităților de curățenie de pe domeniul public și numărul tot mai mare de gropi de gunoaie nepermise în aproape toate cartierele orașului, primarul Lugojului a hotărât să urmărească personal acțiunile de curățenie executate de Salprest, societatea care a semnat pe cinci ani un nou contract cu ad­mi­nis­trația locală.

La biroul primarului sunt trimise rapoarte zilnice despre activitățile de curățenie din oraș, pe cartiere și străzi.

“În fiecare zi sunt in­format ce se face pentru în­tre­ținerea domeniului public, ce străzi se mătură, de unde se iau gunoaie și unde se taie iarba. Se face un grafic de lucrări care trebuie respectat. Vom da prioritate acțiunilor de curățenie pentru a scăpa de toate gunoaiele aruncate la întâmplare. Am avut o perioadă mai dificilă în ultimele luni, din cauza reorganizării acti­vi­tă­ților de curățenie, din muni­cipiu, dar de acum vom schimba modul de abordare în în­tre­ținerea domeniului public”, a declarat Francisc Boldea, primarul Lugojului.

Acesta a anunțat că de la anul viitor, se va pune accent mai mare pe partea de îngrijire și în­fru­mu­se­țare a orașului, după ce în Lugoj vor fi finalizate lucrările de modernizare a rețelelor de apă-canal și modernizarea drumurilor din municipiu.

sursa: redestaptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *