Primarul Francisc Boldea pleacă o săptămână la schi, în Austria

Francisc Boldea va lipsi săptămâna viitoare, 28 ianuarie – 1 februarie, de la conducerea administrației locale din Lugoj, iar atribuțiile sale vor fi preluate de viceprimarul Cristian Galescu. Edilul-șef este în concediul pe care și l-a programat în această perioadă.

Francisc Boldea a confirmat pentru Lugojeanul că vrea să plece în Austria, la schi, motiv pentru care și-a luat liber săptămâna viitoare. “Voi merge, cu nepoții mei, la schi în Austria. Acolo unde merg de fiecare dată, în stațiunea Hochfügen. Nu am mai fost plecat în concediu de 3 ani, din 2014″, a spus Boldea. Primarul Lugojului susține că, în ciuda vârstei, încă se descurcă destul de bine pe pârtie. “Schiez cam șase ore pe zi, în jur de 30-40 de kilometri”, s-a lăudat edilul.

Pârtia din staţiunea austriacă, pe care Francisc Boldea își petrece concediul, este situată la altitudinea de 2.400 de metri. Conform site-ului austria.info, “stațiunea e cunoscută și apreciată în special de către cei care iubesc freeride-ul, dar și de către toți cei ce-și doresc să fie înconjurați de cât mai multă zăpadă.

Avantajele stațiunii sunt cei 89 de kilometri de pârtii, dotate cu ski-lifturi moderne și rapide, la care se adaugă autobuzele de transfer gratuite, grădinița pentru copii Zwergerl Club (de la 3 luni la 7 ani), restaurantul Alexander din Hochfügen, pârtiile de schi-fond, snowparkul Hochzillertal, zonele de apres-ski, două zone de schi pentru care ai la dispoziție un skipass pentru 90 km de pârtii (Hochzillertal + Hochfügen) ce se întind până la o altitudine de 2400 m, părtia de sanie cu nocturnă Hochfügen”.

sursa: lugojeanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.