Primăvară, Soare, Flori și Mărțișoare la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Alexandru Roșca

Noul anotimp a adus cu sine etapa a II-a din cadrul proiectului educațional ”Prin formă și culoare, o șansă pentru fiecare!”, desfășurat la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ”Alexandru Roșca”.

 

În data de 5 martie a avut loc jurizarea pentru Concursul Național de Creații Artistico-Plastice. Denumit ”Primăvară, Soare, Flori și Mărțișoare…!”, acesta a fost structurat pe trei secțiuni: pictură, colaj și modelaj și a cuprins 93 de școli din 34 de județe. Copiii au creat adevărate opere de artă, cu dăruire și multă imaginație, iar jurații au avut o misiune grea în ceea ce privește departajarea lucrărilor.

Comisia de evaluare a fost formată din artiști plastici, cadre didactice și reprezentanți ai instituțiilor partenere Flora Răducan – artist plastic, membră a U.A.P. din România, Flavia Rosana Căpariu – artist plastic, membră a U.A.P. din România, Cristina Dicu – educator învățământ preșcolar (cu predare în limba germană), Andrea Lorena Bihari Kiss – profesor învățământ preșcolar, Gabriela Bustescu – institutor desen, Alexandru Baranyai – artist fotograf. Președintele juriului: Dan Haica – manager English Art Club, Lugoj.

Elevii si cadrele didactice vor primi diplome avizate de I.S.J. Timiș și M.E.N.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.