Profesori străini în vizită la ”Școala Creștină Harul”

Peste 30 de profesori  și directori de la școli creștine din mai multe state ale lumii, sosiți la Timișoara la o conferință despre învățământul creștin din România, au vizitat Școala Creștină Harul, singura unitate de învățământ gimnazial, privată din Lugoj. Oaspeții au vizitat sălile de curs, au asistat la ore și au discutat cu elevii și profesorii lugojeni.

Pastorul Gigel Olariu, reprezentant al Școlii Harul, spune:  ”Ne bucurăm să avem alături un grup de directori de la mai multe Școli din Europa și din Asia și suntem deosebit de încântați de vizita dumnealor. Sper să se simtă bine. Domnul Ted Poyce este responsabilul acestui grup, care face parte dintr-un grup mai mare, sunt 90 de directori de școli veniți la o întâlnire specială a  școlilor creștine din România  și este o plăcere pentru noi ca să ne viziteze școala”.

Profesorul Ted Poyce, doctor în educație, conducătorul delegației internaționale, spune: ”Apreciem foarte mult felul în care ne-au primit, zâmbetele copiilor și dragostea unuia față de celălalt, pe care am găsit-o aici. Ca și profesori din școli creștine, îi mulțumim lui Dumnezeu pentru că am putut să fim astăzi alături de voi”.

”Școala Creștină ”Harul” funcționează în fosta clădire a  Școlii Generale Nr. 5. Și-a deschis porțile pentru elevi în anul 2015, după o investiție de aproximativ 1,5 milioane de euro a familiei marelui industriaș  interbelic Max Ausnit.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.