Prognoza meteo pentru 14 septembrie; vreme caldă.

Vineri 14 septembrie, vremea se va menţine caldã în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri şi izolat ploi slabe, îndeosebi în zonele montane şi în partea de sud-est a teritoriului.

Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu uşoare intensificãri pe litoral.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 24 şi 30 de grade, iar cele minime între 9 şi 19 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei.

Cele mai mici temperaturi se vor înregistra în zona de sud-est a ţării, respectiv Constanţa şi Tulcea, acolo unde există şanse de ploi însoțite de descărcări electrice.

De cealaltă parte, cele mai mari temperaturi, respectiv 30 de grade Celsius, se vor înregistra în zona de vest a ţării: Mehedinţi, Timiş, Arad, Bihor şi Maramureş.

Sâmbătă 15 septembrie

Vremea se va menţine caldã, îndeosebi în regiunile sudice, dar va deveni treptat instabilã.

Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului la început în regiunile intracarpatice, precum şi în zonele montane şi submontane, apoi pe arii mai restrânse, cu precãdere în estul şi sud-estul teritoriului.

Ploile vor putea avea şi caracter torenţial, iar punctiform se vor cumula cantitãţi de apã mai însemnate şi vor fi condiţii de grindinã.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 25 şi 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 şi 20 de grade.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.