Prognoza meteo pentru 21 august

Vremea călduroasă pe 21 august, în special în sud, dar mai ales în vestul ţării, unde va fi caniculă. Prognoza meteo anunţă şi ploi izolate în unele zone de deal şi munte.

NOAPTEA DE LUNI SPRE MARŢI

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a intervalului în zonele de deal şi munte, precum şi în sudul şi estul ţării, unde cu totul izolat vor mai fi condiţii pentru ploi slabe de scurtă durată şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 10 şi 20 de grade. În depresiunile din estul Transilvaniei vor fi condiţii de ceaţă.

Vremea pe 21 august în ţară

Marți, vremea va fi în general călduroasă în majoritatea ţării, cu precădere în zonele de câmpie din vest, unde indicele temperatură-umezeală, ITU, va depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi. ITU va depăşi acest prag şi în suprafeţe mici din Câmpia Română.

ANM semnalează şi ploi, mai ales după-amiaza, la nivel local în zonele de deal şi de munte şi pe zone restrânse din sud-sud-vest. Izolat, cantităţile de apă vor fi însemnate, iar vântul va avea intensificări.

Temperaturile maxime ale zilei vor fi între 27 şi 35 de grade, iar în cursul nopţii minimele vor fi cuprinse între 12 şi 23 de grade. Presiunea atmosferică este în creştere la nivelul ţării. În depresiunile din estul Transilvaniei sunt condiţii de ceaţă dimineaţă şi noaptea.

Temperaturile pe 21 august în oraşe: Arad 34 de grade, Braşov 30, Cluj-Napoca 31, Constanţa 29, Craiova 33, Galaţi 33, Iaşi 34, Oradea 35, Ploieşti 33, Sibiu 31, Timişoara 34, Vaslui 33 de grade.

sursa: observator.tv

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.