Prognoza meteo pentru 26 septembrie; vreme rece în toată țara!

Vremea pe 26 septembrie va fi rece în toată ţara, cu valori sensibil mai mici faţă de normalul perioadei. Prognoza meteo anunţă chiar şi temperaturi cu minus la munte. Precipitaţiile, în schimb, se reduc, comparativ cu zilele precedente.

NOAPTEA DE MARŢI SPRE MIERCURI

Vremea  va fi rece, cu temperaturi între -3 şi 9 grade. Pe arii restrânse din Carpaţii Orientali şi Meridionali va fi lapoviţă. Vântul va avea intensificări la munte de până la 70 – 80 de km/h.

Miercuri, 26 septembrie

Vremea va fi rece pentru această perioadă de sfârşit de septembrie. Temperaturile zilei vor fi între 11 – 20 de grade, iar cele nocturne între -2 şi 9 grade. În depresiunile Carpaţilor Orientali va fi chiar mai frig, minimele atingând – 5 grade Celsius.

Vor fi condiţii de ploi slabe doar izolat în Moldova, Muntenia şi Dobrogea şi de precipitaţii mixte în zona montană a Meridionalilor şi Orientalilor. În centrul ţării se va înregistra brumă, care va fi semnalată şi pe arii restrânse din nord-vest, dealurile Munteniei şi Olteniei.

Vântul va sufla slab şi moderat, dar va avea unele intensificări în estul şi sud-estul ţării, dar şi la munte, unde va atinge viteze de 45 – 55 de km/h.

LA MUNTE

Condiţiile de precipitaţii mixte se restrâng miercuri în Carpaţii Orientali şi Meridionali, iar vântul va avea intensificări de până la 55 de km/h. Conform ANM, temperaturile nu vor suferi modificări faţă de zilele precedente.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.