Prognoza meteo pentru 30 octombrie; vreme deosebit de caldă.

Vremea pe 30 octombrie va fi în continuare, foarte caldă, cum se anunţă aproape toată săptămâna, cu temperaturi și de 26 de grade.

NOAPTEA DE LUNI SPRE MARŢI

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, însă doar cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificări în Banat, în Crişana şi în zona montană înaltă, în special, a Carpaţilor Meridionali şi a Munţilor Banatului, unde rafalele vor depăşi 70…80 km/h. Temperaturile minime se vor situa între 3 grade în estul Transilvaniei şi 17…18 grade în Dealurile de Vest. Pe arii restrânse se va produce ceaţă.

Marți, 30 octombrie

Vremea va fi deosebit de caldă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Se vor semnala averse şi posibil descărcări electrice în special în a doua parte a zilei în regiunile vestice, nord-vestice şi local în zona de munte, iar noaptea vor fi ploi slabe şi burniţe izolat în centrul, estul şi sud-estul ţării. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări în prima parte a intervalului în zona montană, în special pe creste, iar la cote mai reduse, local şi în vest şi pe litoral.

Temperaturile maxime se vor situa între 18…19 grade pe litoral şi 26 de grade în nord-vestul teritoriului, iar cele minime, între 6 grade în estul Transilvaniei şi 15 grade pe litoral.

La munte

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi averse local în prima parte a intervalului în masivele vestice şi nord-vestice, unde vor fi posibile şi descărcări electrice, iar pe arii restrânse, mai ales seara şi noaptea, în celelalte masive. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în special în zona înaltă a Carpaţilor Occidentali şi a Carpaţilor Meridionali. Temperatura aerului nu va avea variaţii semnificative faţă de intervalul precedent.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.