Prognoza meteo pentru 7 noiembrie; vreme frumoasă în jumătate de ţară.

Vremea pe 7 noiembrie rămâne neschimbată, cu temperaturi în media perioadei în sud şi est, şi mai mari în cealaltă jumătate. Prognoza meteo estimează maxime de 21 de grade. În Bucureşti va fi însă mult mai rece, doar 14 grade Celsius.

NOAPTEA DE MARŢI SPRE MIERCURI

Cerul va fi variabil, cu nebulozitate joasă de tip stratiform şi izolat burniţă în regiunile extracarpatice. Pe arii restrânse, mai ales în a doua parte a nopţii, se va forma ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului şi la munte, în special pe creste. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 1 şi 11 grade.

Miercuri, 7 noiembrie

În sudul şi în estul ţării valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice, în condiţiile prezenţei nebulozităţii joase de tip stratiform, local persistentă în Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei, unde izolat va fi asociată cu burniţă. În restul teritoriului, vremea se va menţine mai caldă față de normalul perioadei, cu cer variabil spre mai mult senin după-amiaza. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, pe crestele montane, precum şi în nordul Moldovei, dar la cote mai reduse.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 şi 21 de grade, iar cele minime între 0 şi 9 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei spre -6 grade. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief pe arii restrânse va fi ceaţă. Presiunea atmosferica nu va avea variaţii semnificative.

La munte

Vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil spre mai mult senin după-amiaza. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe creste. Dimineaţa şi noaptea, izolat, pe văi şi în depresiuni va fi ceaţă.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.