Prognoza meteo pentru următoarele trei zile

VINERI 

Vremea va fi frumoasă, dar deosebit de caldă în cea mai mare parte a țării cu maxime între 26 și 35 de grade, cele mai ridicate valori tot în regiunile vestice. Indicele temperatură-umezeală va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități al disconfortului termic local în Câmpia de Vest și izolat în Câmpia Română.

SÂMBĂTĂ

Vremea se va menține frumoasă. În regiunile vestice și nord-vestice cerul va fi variabil și doar izolat, mai ales la munte se vor semnala ploi de scurtă durată și descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi mai mult senin. Vântul va avea ușoare intensificări pe litoral, în sudul Banatului și pe crestele montane.

Temperaturile maxime, in continuare peste 30 de grade în aproape toată ţara, vor fi cuprinse între 26 și 34 de grade, cu cele mai ridicate valori tot în Câmpia de Vest.

DUMINICĂ

Vremea în general frumoasă se menţine. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în nordul şi centrul ţării, precum și în zona montană, unde pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va avea unele intensificări în zona litoralului, dar și în timpul ploilor. Temperaturile maxime, peste 25 de grade in toata tara, ating și 33 de grade la Timisoara.

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.