Prognoza meteo pentru următoarele trei zile

Joi, 20 septembrie

Vremea se va menţine predominant frumoasă; cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Dimineaţa va fi răcoroasă în majoritatea zonelor, însă la amiază temperatura aerului va creşte până la valori ce se vor situa în continuare peste cele normale perioadei, cu maxime între 23 şi 30, 31 de grade. În orele dimineţii va fi ceaţă în depresiuni, pe văi şi pe litoral.

La mare

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 25 de grade. Dimineaţa şi noaptea, vor fi condiţii de ceaţă. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 20 şi 23 de grade.

La munte

Vremea va fi frumoasă și caldă, cerul va fi variabil, iar vântul va suflă slab şi moderat. Dimineaţa va fi răcoroasă, însă la amiază temperatura aerului va creşte până la valori ce se vor situa în cotinuare peste cele normale perioadei. În orele dimineţii şi din nou noaptea se va formă ceaţă în depresiuni şi pe văi.

Vineri, 21 septembrie

Vremea va fi relativ răcoroasă în orele dimineții, dar la orele amiezii va aduce din nou temperaturi mai ridicate față de normalul ultimei decade din septembrie. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade la Constanța și 30 de grade la Baia Mare, Oradea, Drobeta, izolat poate şi 31 de grade în partea de vest și sud-vest a ţării. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului. În orele dimineții se va forma ceață în depresiuni, pe văi și pe litoral.

Sâmbătă, 22 septembrie

vremea va fi în continuare mult mai caldă pentru ultima decadă a lunii septembrie, temperaturile maxime se vor situa între 23 și 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în extremitatea de sud și sud-vest la Drobeta și Giurgiu. Spre seară înnorările se vor accentua dinspre nord-vestul ţării, vântul se va intensifica și se vor semnala averse și trecător descărcări electrice la munte, în Maramureș, Transilvania și Moldova. Dimineața va fi ceață în sud-est, dar și în restul teritoriului, în special în depresiuni și pe văi.

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *