Prognoza meteo pentru următoarele zile; vreme caldă.

Joi, 7 martie

Vremea va fi predominant frumoasă şi deosebit de caldă pentru aceastã dată, în toată ţara. Cerul va fi variabil. Vântul va avea intensificări la munte, îndeosebi la altitudini mari, iar temporar şi în celelalte regiuni, cu precădere în cele nordice, vestice şi sud-vestice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8…9 grade pe litoral şi în depresiuni şi 19…20 de grade în Crişana şi Banat. Dimineaţa, izolat vor fi condiţii de ceaţă. Presiunea atmosferică va scădea în prima parte a zilei.

La munte

La munte, predominant frumos şi deosebit de cald pentru aceastã dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri noaptea, în masivele nordice ale Carpaţilor Occidentali. Vântul va avea intensificări îndeosebi la altitudini mari. Temperatura aerului va marca o creştere uşoară.

Vineri, 8 MARTIE

Vremea se va menține deosebit de caldă. Temperaturile maxime se vor încadra între 11-12 grade în depresiuni și 21 de grade la Giurgiu, Călărași și Slobozia. Cerul va avea înnorări temporare în jumătatea nordică a țării și în cursul zilei local va ploua, chiar în aversă, în regiunile vestice și nord-vestice -posibil să fie și descărcări electrice. În rest, cerul va fi variabil, mai mult senin, iar ploile, slabe cantitativ, se vor semnala izolat. Vântul va suflă slab și moderat, cu ușoare intensificări la munte, în nord-vest și pe litoral. Dimineața, izolat, vor fi condiții de ceață.

Sâmbătă, 9 martie

Vreme va fi caldă, chiar deosebit de caldă în regiunile sudice și sud-estice, deși valorile termice vor fi în ușoară scădere față de ziua precedentă, îndeosebi în vest, centru și nord. Temperaturile maxime se vor încadra între 10-11 grade în depresiuni și în nordul Moldovei și 20 de grade la Giurgiu, Călărași, Slobozia și Cernavodă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate în vestul, centrul și nordul țării, unde local va ploua, iar în restul teritoriului, unde ploile, slabe cantitativ și trecătoare, va fi variabil. Vântul va suflă slab și moderat, cu unele intensificări la munte și în sud, centru și nord-vest. Dimineața, în zonele joase vor fi condiții de ceață.

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.