Prognoza meteo pentru următoarele zile

Joi

Vremea va fi instabilă, iar temperaturile se vor situa sub cele normale la această dată în majoritatea regiunilor. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi vor fi averse şi descărcări electrice pe arii relativ extinse la deal, la munte, în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, Moldova, Dobrogea, local în Muntenia şi izolat în Oltenia. Ploile vor avea şi caracter torenţial şi pe suprafeţe mici se vor acumula cantitaţi de apă de peste 20…25 l/mp. Vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, local cu intensificări temporare, în special în sud-vest şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 30 de grade.

Vremea în București

Și în București vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi vor fi averse şi posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă, uşor mai scăzută decât cea normală la această dată, va fi de 26…27 de grade.

Vremea la munte

Vreme instabilă, cerul va avea înnorări temporar accentuate şi vor fi averse şi descărcări electrice pe arii relativ extinse. Ploile vor avea şi caracter torenţial şi pe suprafeţe mici se vor acumula cantitaţi de apă de peste 20…25 l/mp. Vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, local cu intensificări temporare. Temperaturile vor fi apropiate de cele normale.

Vremea la mare

Vremea va fi în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate în timpul zilei când vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare asociate averselor. Temperaturile maxime vor fi de 26… 27 de grade, iar temperatura apei marii va avea valori de 23… 25 de grade.

Vineri

Vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, în zonele de deal și de munte și local în restul teritoriului. Ploile vor avea și caracter torențial, iar pe suprafețe mici cantitățile de apă vor fi mai însemnate și va cădea grindină. Temperaturile maxime, peste 25 de grade în aproape toată țara, până la 31 de grade frecvent în sudul țării, izolat și 32 de grade.

În București, vremea se va menține în general instabilă, dar se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiză, când vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Dimineața, 17…19 grade iar temperatura maximă va fi de 29…30 de grade.

Sâmbătă

Vremea se va menține în general instabilă. Local, mai ales în zonele de deal și de munte, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat se vor acumula cantități de apă mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 de grade la Miercurea Ciuc și 33 de grade în sudul Olteniei.

În București, vremea va fi în continuare în general instabilă. Trecător cerul va avea înnorări și vor mai fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va avea intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Dimineața, 18…19 grade, iar temperatura maximă, 29…30 de grade.

sursa: realitatea.net

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.